Polsmala Boeddha Amulet

Zwarte Polsmala uit China


Artikelnr: M025
Euro 39.50
Informatie

Polsmala met Boeddha Amulet en de eeuwige knoop van Shrivasta

Polsmala uit China met oud Boeddha-amulet
Deze polsmala's zijn van prachtig hardhout gemaakt! Op de kralen staan afwisselend een Boeddha gezeten op een lotustroon en een Chinees teken voor Boeddha. Deze mala brengt dus dubbel geluk.

Aan de bovenkant zit de oneindige knoop. Zijn oneindig patroon staat symbool voor geboorte en dood en voor de oneindigheid van het leven. Hij bestaat uit 14 kralen en een de hoofdkraal de 15e kraal ook wel stupa, de sumeru, bindu, of guru bead genoemd.

Het is een polsmala die je kunt dragen omdat hij mooi is, voor de positieve werking maar ook gebruiken voor een gebed of meditatie waarbij je de kralen door je vingers laat gaan en bij iedere kraal de mantra van mededogen Om Mani Padme Hung zegt of een andere mantra of gebed. Het tellen dient altijd te beginnen bij de kraal naast de sumeru.

Je kunt dat in stilte doen op een vredige plaats ,maar ook als je in de trein zit. Dit kun je voor een andere persoon doen, of voor een groep mensen, voor een land een dier, maar ook voor jezelf.

De mantra van mededogen of het kan natuurlijk ook je eigen mantra zijn. b.v. mag ik vrede in mijn hart krijgen of een b.v. een rustige geest.

Voor extra geluk en bescherming is deze polsmala voorzien van een oud en authentiek Boeddha amulet van brons. Boeddha is op een troon afgebeeld in de Lotuszit, met zijn handen in de schoot gevouwen als symbool voor de opperste meditatie. Boeddha is hier volkomen in balans.

Van het amulet heb ik er een beperkt aantal kunnen vinden. De afmeting scheelt soms een beetje. Maar het gemiddelde is 20 mm. De kralen zijn ongeveer 15 mm dik en geregen op zwart elastiek met een dubbele draad.

Boeddha is hier in meditatie afgebeeld, met de handen gevouwen in de schoot. Een amulet dat rust en balans brengt

ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten