Zwarte Mala Thailand Zwarte Mala Thailand

Zwarte Mala uit Thailand


Artikelnr: M024
Euro 47.50
Naar webshop


Zeer grote XXL zwarte Mala van het 8-voudige pad

Een mala geregen van prachtige harthouten kralen in Thailand. De rijgdraad is getwijnd van 8 verschillend gekleurde draden om symbool te staan voor het Boeddhistische Achtvoudige pad.

Het Achtvoudige Pad staat centraal in de leer van de Boeddha als de beschrijving van de feitelijke oefening. De acht onderdelen van het pad kunnen gegroepeerd worden in de drie aspecten van Pañña (wijsheid), Sila (moreel gedrag) en Samadhi (concentratie).

De acht stappen van het pad worden niet in volgorde genomen. Ontwikkeling vindt plaats op het pad als geheel. Verschillende onderdelen kunnen tijdelijk een voorname plaats hebben in iemands doen en laten, maar belangrijkste is het Pad als geheel, niet de onderdelen van het pad.

De acht stappen van het pad versterken en ondersteunen elkaar. Moreel gedrag leidt tot wijsheid en concentratie, wijsheid leidt tot concentratie en moreel gedrag, en concentratie leidt tot moreel gedrag en wijsheid. Wanneer het pad als geheel zeer sterk ontwikkeld is, is het mogelijk verlichting te bereiken.

Deze mala meer dan 170 cm lang. Let op, deze mala is zo groot dat de geschenkverpakking niet past.

ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten