Rozenkwarts Mala Rozenkwarts Mala

Mala van rozenkwarts


Artikelnr: M023
Euro 175.00
Informatie


Mala van de liefde met rozenkwarts

Een bijzondere mala, vanwege de fantastische werking van Rozenkwarts. Dit is de steen van de liefde. Prachtige facet geslepen stenen van 10 mm en per kraal geknoopt. De lange witte kwast kan je naar eigen smaak inkorten of juist lang laten.

Hoe gebruik je deze mala?
Om een mala te gebruiken houd je hem gewoon in de hand terwijl je begint bij de Gurukraal. Dit is de kraal met de kwast. Je reciteert een mantra terwijl je iedere kraal tussen de duim en 1 van de vingers laat glijden van de ene kraal naar de andere.
Gewoonlijk drapeer je de mala over de vinger en gebruik je de duim om te kralen van de ene vinger naar de andere brengt na dat je de mantra gereciteerd hebt. Nadat je de hele ronde hebt gedaan, voel je weer de Gurukraal. 
Dan begin je weer opnieuw, je verandert van hand terwijl de mala draait of je gaat gewoon verder.. Het is van belang om verschillende vingers te gebruikt tijdens een malameditatie. Er zitten verschillende acupressuur punten in de vingers die op verschillende delen van de psyché van de hersenen werken. Dit geeft een genezend en helend effect. Wanneer de kralen op ieder specifiek punt van de vinger drukken, kun je dit specifieke effect bereiken. 
De meridiaan die je probeert te activeren zit aan de zijkant van iedere vinger, in het centrum tussen de tip van de vinger en de bovenste knokkel.
De voorspoed meridianen voor iedere vinger zijn de volgde:
* Wijsvinger :(Jupiter vinger): Wisheid, kennis en voorspoed.
* Middelvinger : ( Saturnus vinger) : Geduld.
* Ring vinger : (Zon vinger) Gezondheid, vitaliteit, kracht en versterkt het zenuwstelsel.
* Kleine vinger (mercurius vinger) Communicatie en intelligentie.
108 kralen en natuurlijk helemaal handgemaakt. De Mala wordt zowel door Hindoes als door Boeddhisten gebruikt. Voor het opzeggen van Mantra's of om mee te mediteren, maar je kan hem ook gewoon als ketting dragen. 
Deze bijzondere mala is ongeveer 125 cm lang.

ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten