aventurijn ketting boeddha wiel aventurijn ketting boeddha wiel

Aventurijn Ketting met Boeddha Wiel

Artikelnr: K051
Euro 245.00
Informatie

Aventurijn Ketting met Boeddha Wiel

Oud terracotta re´ncarnatie amulet aan een halsketting van oranje Aventurijn.

Oranje is de kleur van de monniken. Oranje Aventurijn is de steen van vitaliteit , creativiteit en actie. Hij versterkt je uitdagingen uit het leven op te pakken en te overwinnen en helpt je door te zetten in moeilijke situaties.

Het versterkt de prana, de kundalini, de levenskracht. Ook bij een zwak libido geeft deze steen een nieuwe prikkel . Oranje Aventurijn geeft inspiratie voor kunst , schrijven en andere creatieve vermogens. Het is een verzachtende steen die de scherpe kantjes overal afhaalt en geeft je vastberadenheid. De Aventurijn helpt je jezelf te vergeven en te leren lachen om je fouten. Affirmatie Ik zie mijn hoogste pad helder voor me. Ik weet ik dat pad kan begaan en ik zet me ervoor in mijn bestemming te bereiken.

Op het prachtige amulet staan 9 Boeddha's in meditatie afgebeeld. Zij staan voor 9 levens die Boeddha geleefd heeft voordat hij Boeddha werd. Boeddha heeft 1000 levens geleefd, maar de laatste 9 a 10 worden als het belangrijkste gezien. Zo staat dit meditatie amulet ook voor re´ncarnatie en het wiel staat ook symbool voor de boeddhistische leer. Het oude terracotta amulet is opnieuw in zilver gezet door een zilversmid die zelf lang monnik is geweest.

De lengte is 81 cm en het amulet is 3,2 cm

ENGLISH Little Buddha    ę 2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten