ketting amulet verlichting ketting amulet verlichting

Ketting Verlichting


Artikelnr: K028
Euro 345.00
Bestellen

Turkoois van 2000 jaar oud en een antiek Boeddha amulet van de verlichting

Het kettinkje is van klein naar groot geregen van heel zeldzame antieke kralen uit Pakistan. Dit is uit de bakermat van het Boeddhisme. Het zijn de mooiste turkooizen steentjes die ik heb en voelen heel intens. De werking van turkoois staat bekend als een vriendschapsteen die goede bescherming bied op reis en trekt het positieve aan.

Dit alles wordt versterkt door het stokoude Boeddha-amulet. Een schitterende antieke Boeddha van ongeveer 200 jaar oud, geplaatst in een zilveren zetting. Het antieke amulet is van gebakken klei en toont Boeddha tijdens zijn verlichting. Dat is te zien aan Boeddha in meditatie. Dat kan je zien aan de gevouwen handen in de schoot.

Het amuletje is in werkelijkheid nog mooier en krachtiger dan op de foto en heeft een heel fijne en krachtige uitstraling. Echt een aanrader. Het is eigenlijk een verzamelobject dat je wel kunt dragen, maar beter niet iedere dag.

Het amulet is door het vele gebruik prachtig gesleten en heel mooi van kleur. Het zilverwerk is oud en origineel. Je kan het eventueel oppoetsen, maar dat hoeft niet. Het zilveren slotje is minder oud, maar goed van formaat.

Een werkelijk unieke ketting, die geweldig aanvoelt.

ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten