Tibetaanse Feest KettingTibetaanse Feest Ketting

Tibetaanse Feestketting


Artikelnr: K020
Euro 395.00
Informatie

Halsketting Monk Pearls en Turkoois uit Tibet

Dit soort kettingen worden alleen gedragen op Feestdagen. Het zilveren amulet is centraal ingelegd met een prachtig antieke iets ruwe getekende groene Turkoois van 20 mm. De rand is ingelegd met 4 kleine turkooisjes en 4 echte antieke koraaltjes. De hanger is bijna 4 cm in doorsnede en 8,5 mm dik.

Turkoois en Bloedkraal zijn in Tibet de heilige combinatie van man en vrouw. Een ketting van een ruwe schoonheid, alle natuurlijke kleurschakeringen van de Turkoois zijn er in verwerkt.

Natuurlijk turkooizen heb ik afgewisseld met houten rood geglazuurde "Monk Pearls". Turkoois is een genezende steen, biedt troost aan de geest en het welzijn van het lichaam.

Deze beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt. Naar verluidt verandert hij van kleur om te waarschuwen als er ontrouw dreigt. Bevordert spiritualiteit en communicatie. Verdrijft negatieve energie.

Tibetanen zien koraal als gezondheid meter. Wordt de koraal lichter van kleur dan is je gezondheid niet in orde. Wordt die donkerder dan ben je kerngezond.

Het ketting is ongeveer 100 cm.

ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten