Tibetaans Amber Barnsteen Ketting

Citrien met gebedsmolen


Artikelnr: K008
Euro 125.00
Informatie

Citrien ketting met vergulde gebedsmolen uit Nepal

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Op de gebedsmolen zijn twee Mantra's aangebracht in het Tibetaans.

De Mantra Om Mani Padme Hum is de wijdst verspreide van alle Boeddhistische mantra's. Hij kan worden gebruikt door iedereen die zich erdoor geïnspireerd voelt. Veel mensen in het Westen zingen deze Mantra.

Hoewel het misschien in de eerste plaats gaat om het gevoel dat je bij het zingen hebt, de staat waarin je erdoor komt en de eerbied die het oproept, is het ook fijn om iets over de betekenis te weten. Om Mani Padme Hum kan echter niet simpelweg worden vertaald in een paar zinnen.

Het betekent ongeveer: "Ik eer de vrucht van de lotusbloem". Ook wordt het wel eens vertaald als "O, parel in de lotusbloem". Met vrucht/parel wordt wijsheid bedoeld.

Dit amulet kan je beter afdoen als je gaat douchen of zwemmen, dit om kleurverandering te voorkomen.

De ketting is 50 cm, maar kan langer of korter worden gemaakt. Het amulet is ongeveer 3,5 cm.

ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten