Aquamarijn Ketting Maitreya Amulet Aquamarijn Ketting Maitreya Amulet

Larimar en Maitreya amulet


Artikelnr: K007
Euro 450.00
Informatie

Larimar Ketting met Maitreya Amulet voor meditatie en bescherming

en prachtig mooi Thais amulet, gemaakt in een klooster van schelpenzand en bindmiddel. Hier is Maitreya afgebeeld, de Boeddha van de toekomst, de messias die nog komen moet.

Een amulet dat vertrouwen geeft in later en nu al rust en balans geeft. De zilveren zetting is een ode aan deze Boeddha en de vorm is die van een doorsnede van een heilige Stupa. Op de achterzijde is dan ook een mooie Stupa afgebeeld.

Larimar is een zeer zeldzame en kostbare steen met een krachtige werking en wordt alleen gevonden in het zuidwesten van de Dominicaanse Republiek. Van Larimar wordt gezegd dat het geestelijke en spirituele kracht geeft. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens en extreme emoties (en daarmee ook voor bipolaire stoornissen) en helpt om blokkades te doorbreken. De steen zet aan tot actie maar stimuleert ook om dingen op zijn beloop te laten als dat nodig is. Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen

ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten