Turkoois uit Tibet Jade uit AfghanistanTurkoois uit Tibet Jade uit Afghanistan
Turkoois uit Tibet Jade uit Afghanistan

Secret Buddha


Artikelnr: K001
Euro 475.00
Bestellen


Turkoois van Tibet Jade uit Afghanistan met prachtig bronzen Boeddha amulet in zilveren schrijntje

Een ketting van een ruwe schoonheid. Natuurlijk getrommelde turkooizen afgewisseld met 6 antieke jade Boeddhahoofdjes met prachtige gekerfde gezichtjes met geloken ogen. Een heel mystieke ketting met een krachtige uitstraling. De stenen hebben een natuurlijke vorm en passen prachtig bij de Boeddha hoofdjes uit Afghanistan.

Turkoois is een genezende steen, biedt troost aan de geest en het welzijn van het lichaam. Deze beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt. Naar verluidt verandert hij van kleur om te waarschuwen als er ontrouw dreigt. Bevordert spiritualiteit en communicatie. Verdrijft negatieve energie.

Van het prachtige Thaise amulet heb ik er een paar kunnen vinden. Het is Boeddha uitgebeeld op het moment dat hij zijn verlichting bereikt. Dat is te zien aan zijn rechter hand die de aarde aanraakt om te laten getuigen van zijn waarheid en alom inzicht. De contouren van het amulet en van het massief zilveren kastje is de vorm van een heilige stupa. Boeddha is hier geplaatst in de stupa. Een dergelijke voorstelling zien we bijvoorbeeld ook op de Borobudur op Java.

Deze ketting is gebruikt voor een modereportage in de Happinez. Lengte is ongeveer 90 cm, maar kan naar wens korter of langer gemaakt worden. Als je niet zeker bent, geef dan gerust je lichaamslengte op.

Behandel de Boeddha met respect en hij zal je beschermen en sturen op je levenspad.

Voettekst Kettingen

Uw ketting komt naar u toe in een unieke, werkelijk prachtige geschenkverpakking.


Geen verzendkosten en gratis retourneren binnen 3 weken.
Al 10 jaar uw vertrouwde adres met kwaliteitsgarantie.

 

ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten