'
Armband met GZI amulet M/V Armband met GZI amulet M/V Armband met GZI amulet M/V

Armband met GZI amulet M/V

Artikelnr: G049
Euro 125.00
Informatie

Armband met GZI amulet M/V

1 oog met een figuur GZI-Agaat Amulet uit Tibet met yakbeen en glaspasta.

Er wordt verteld dat dit het krachtigste amulet ter wereld zou zijn. Voor een Tibetaan is dit amulet kostbaarder dan diamant.

De echte herkomst van deze amuletten is in nevelen gehuld. Een feit is dat deze amuletten in de Himalaya werden gedragen ver voordat het Boeddhisme haar intrede deed. Er wordt gezegd dat deze amuletten reeds 1000 jaar voor Christus werden gemaakt. De Tibetanen koesteren deze amuletten voor de beschermde werking tegen ziektes, bliksem, kwade geesten, ongeluk en kwade invloeden van planeten. (Michael Schumacher reed geen race zonder een GZI)

Ze zijn gemaakt van agaat en glas. Wil je meer weten over het uiterst bijzondere amulet, onderaan deze pagina vind je alle informatie. Dit amulet is gemaakt van Agaat en is het oog van Boeddha. De natuurlijke lagen in de steen zijn zo geslepen dat het een oog is. Het oog kijkt voor je uit en beschermt je op je pad. Het amulet is ongeveer 100 jaar oud en gemaakt in Tibet.

Er is een oude breuk op het amulet. Er is wat materiaal weggehaald. Soms werd dat gedaan om te vermalen en al medicijn te gebruiken in combinatie met kruiden.

De armband is voor een pols van 19 a 20 cm, heb je een andere maat (strak gemeten) laat het dan gerust weten.

Een krachtige beschermer met een wonderlijke schoonheid. M/V

ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten