'
Antieke Agaat GZI Tibet Antieke Agaat GZI Tibet

Antieke Agaat GZI Tibet

Artikelnr: G035
Euro 145.00
Informatie

Agaat GZI Amulet met 2 ogen en een gevlochten ketting Tibet

Er wordt verteld dat dit het krachtigste amulet ter wereld zou zijn. Voor een Tibetaan is dit amulet kostbaarder dan diamant.

De echte herkomst van deze amuletten is in nevelen gehuld. Een feit is dat deze amuletten in de Himalaya werden gedragen ver voordat het Boeddhisme haar intrede deed. Er wordt gezegd dat deze amuletten reeds 1000 jaar voor Christus werden gemaakt. De Tibetanen koesteren deze amuletten voor de beschermde werking tegen ziektes, bliksem, kwade geesten, ongeluk en kwade invloeden van planeten. (Michael Schumacher rijdt geen race zonder een GZI)

Ze zijn gemaakt van agaat en glas. Wil je meer weten over het uiterst bijzondere amulet, onderaan deze pagina vind je alle informatie. Dit amulet is gemaakt van Agaat en is het oog van Boeddha. De natuurlijke lagen in de steen zijn zo geslepen dat het een oog is. Het oog kijkt voor je uit en beschermt je op je pad. Het amulet is meer dan 100 jaar oud en gemaakt in Tibet.

De ketting is geregen van Tibetaanse turkoois en aardende vulkaansteen. Lengte is 73 cm maar wordt op verzoek gratis ingekort. Het amulet is 35 mm.

Een krachtige beschermer met een wonderlijke schoonheid. M/V

ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten