Armband lavasteen GZI Amulet

Armband lavasteen & GZI amulet

Artikelnr: A015
Euro 95.00
Informatie

Armband lavasteen & GZI amulet

Lava armband verenigt Vuur en Aarde M/V

Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde , waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot onze wilskracht en maakt ons sterk en vasthoudend. De steen zet aan tot actie en geeft de kracht om een project af te maken. Het is een ideale steen voor mensen die extra vuur en kracht kunnen gebruiken.

Het amulet is een echte Tibetaanse GZI of DZI. Er wordt verteld dat dit het krachtigste amulet ter wereld zou zijn. Voor een Tibetaan is dit amulet kostbaarder dan diamant. De echte herkomst van deze amuletten is in nevelen gehuld. Een feit is dat deze amuletten in de Himalaya werden gedragen ver voordat het Boeddhisme haar intrede deed. Er wordt gezegd dat deze amuletten reeds 1000 jaar voor Christus werden gemaakt.

De Tibetanen koesteren deze amuletten voor de beschermde werking tegen ziektes, bliksem, kwade geesten, ongeluk en kwade invloeden van planeten. Ze zijn gemaakt van agaat en glas, maar ook ingelegd met o.a. porselein.

Dit GZI amulet is donkerbruin en heeft 3 ogen. De banden vormen ook een mantra. Het amulet is ongeveer 100 jaar oud en gemaakt in Tibet. Een krachtige beschermer van een wonderlijke schoonheid.
ENGLISH Little Buddha    2009 - 2016 - Little-Buddha Atelier - All rights reserved
Prijzen inclusief btw en verzendkosten